© Roger Llabrés Blasco

© Roger Llabrés Blasco

El taller

Els estris amb què cuinem: un petit viatge per la cocció dels aliments, amb els estris com a eix principal. De la cuina sense cocció a les coccions menys saludables. Acompanyarem l’activitat de tastets que et faran descobrir moltes preparacions noves d’aliments.

És el segon taller del Cicle Cuina Holística fonamentat en la proposta que defensem a la cuina: “Tan important és QUÈ mengem com ON i COM ho fem i els estris AMB QUÈ ho preparem”. 

  • Lloc: Espai René (Barcelona)
  • Dia i hora: Dissabte 20 de febrer, de 10.00 a 13.00 h.
  • Per a més informació: Facebook de René

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quin és el vostre plat preferit cuinat al vapor.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 16 de febrer, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory i les quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.