missimaginaciones_740

Miss Imaginaciones neix del desig d’escriure i de mantenir les mans ocupades cosint. Però també sorgeix del neguit per cuidar del medi ambient. No en va, tots els productes es fan en un petit poble als peus del Montseny.

La nostra línia de productes es basa en materials de proximitat amb l’objectiu d’oferir als clients alternatives sostenibles per al seu dia a dia. Per això proposem els furoshikis i els azuma bukuro, dues peces d’origen japonès que tradicionalment s’utilitzaven per transportar tot tipus de productes. I de la tradició japonesa, a la catalana. Utilitzem el teixit típic de farcell català i el combinem amb el disseny japonès per no abusar del medi ambient. Fora bosses de plàstic o paper d’un sol ús! amb els furoshikis o azuma bukuro podrem transportar pa, vi, cervesa, llibres, anar de pícnic… Un producte multiproducte.

A Miss Imaginaciones apostem per productes multiús, així generem menys residus.

El sorteig

  • 1 bossa AZUMA BUKURO. Teixit: 100 % cotó. De fabricació local. Mida: 60 x 45 (aprox.).
  • 1 bossa LITTLE AZUMA BUKURO. Teixit: 100 % cotó. De fabricació local. Mida: 20 x 20 cm.

Per a més informació

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos com us ho feu per reduir el plàstic en el vostre dia a dia.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 1 de març, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes quinzenals de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de 70 descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.

Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor