Nascuda l’any 2002, Casa Amella és una empresa familiar de productes alimentaris ecològics, locals i de temporada amb el compromís de contribuir a una alimentació més sana, segura, sostenible i amb tots els valors de la dieta mediterrània.

Procuren fer les coses com s’han fet sempre: collint quan s’ha de collir, coent el temps que s’ha de coure i utilitzant els mínims ingredients. Per paradoxal que sembli, fent el que és més normal s’han convertit en excepcionals, perquè elaborar aliments de qualitat requereix temps, dedicació i sentiment.

Aquesta setmana sortegem la nova llimonada que han creat a base d’aigua i suc de llimona sense cap tipus d’endolcidor, sent única al mercat. A més, estem en temps de calçotades i res millor que provar la seva salsa de calçots bio.

El premi:

  • 2 salses de calçots bio apta per a vegans (sense gluten, sense lactosa i sense ou)
  • 2 llimonades bio sense sucre (750 ml)

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 13 de febrer, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menús per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.