ecospiruline_740

El lot

  • 1 paquet d’espirulina 100 % en càpsules
  • 1 barreja de 6 llavors ecològiques amb espirulina
  • 1 mascareta d’argila verda amb espirulina (6 aplicacions)

Ecospiruline proposa espirulina d’alta qualitat: cultivada amb aigua de font en un entorn natural privilegiat i deshidratada a baixa temperatura per preservar la seva riquesa nutricional.

Gràcies a això, Ecospiruline ofereix una espirulina única, integral, presentada en diversos formats i amb envasos ecològics.

L’espirulina és un aliment amb una elevada quantitat de ferro, betacarotens, proteïna vegetal equilibrada (conté els 8 aminoàcids essencials), vitamina B12 i és molt poc calòrica. Resulta ideal per mantenir una vida activa, enfortir l’organisme en períodes de cansament o estrès i per mantenir un equilibri fisiològic adequat.

Per a més informació, podeu visitar la web www.ecospiruline.com

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos amb quin format preneu espirulina.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 26 de gener, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory i les quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.