Foods for Tomorrow és l’empresa emergent que va conquistar Culinary Action i la fira Alimentària com la més innovadora del 2018. I amb ella, va arribar la seva coronada creació, Heura, la proteïna vegetal que sembla de tot menys vegetal.

Heura neix de les ganes de conscienciar el públic i d’ajudar a disminuir el consum de proteïna animal, oferint una alternativa d’allò més atractiva, saborosa i nutritiva. Els seus productes son 100% vegetals, preparats a partir de soja europea i no transgènica, i no conté cap tipus de conservant. Son aptes per vegans, celíacs, per als que tenen poc temps i per als amants del bon menjar.

A més, en podem trobar diferents varietats (mossos originals, especiats o mediterranis, tires i tacos) per a complementar tot tipus de plats. A la seva pàgina web, hi podeu trobar receptes per inspirar-vos.

Aquesta setmana sortegem un lot de productes d’Heura perquè pugueu tastar-los!

Sortegem un lot de productes d'Heura

El premi:

  • 1 paquet de “Bocados originales”
  • 1 paquet de “Bocados especiados”
  • 1 paquet de “Bocados mediterráneos”
  • 1 paquet de “Tiras originales”
  • 1 paquet de “Tacos especiados”

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina motivació principal teniu per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 2 d’octubre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis prèmium d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per a patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.

 

Guanyadores del sorteig anterior:
– Amaia Juanicotena
– M. Angela Xabadia