Explica la llegenda que una jove va deixar tastar una beguda blanca i dolça al rei d’Aragó Jaume I, que, molt complagut pel sabor, va preguntar què era; i la jove li va respondre que era llet de xufa. La rèplica del rei va ser contundent: “Això no és llet; això és or, xata!”.

L’orxata ecològica de xufa d’Amandín és deliciosa per prendre a totes hores i en qualsevol moment de l’any; com a refresc i com a beguda per esmorzar o berenar. Perfecta per a tots als que cuiden l’alimentació i també per als que tenen algun tipus d’al·lèrgia o intolerància alimentària (a la lactosa o al gluten). Gaudeix-ne tot l’any i fes-ne delicioses receptes dolces!

El premi

Un lot d’orxates ecològiques Amandín: 2 caixes d’orxata tradicional i 2 d’orxata endolcida amb xarop d’atzavara.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra recepta preferida feta amb orxata.
  • Teniu temps fins al proper 7 d’abril, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.