biotitos_740

El premi

El pack inclou:

  • 2 Biotitos de pastanaga, patata i carbassó
  • 1 Biotitos de verdures variades
  • 2 Biotitos de poma i plàtan
  • 1 Biotitos de poma, pera, plàtan i suc de taronja

Valorat en més de 20 €

Biotitos és la nova marca d’alimentació infantil que elabora els primers purés frescos, ecològics i artesanals. Com que són frescos, conserven tot el sabor del puré casolà i mantenen el màxim de nutrients.

La nostra missió és ser al costat de les mares i pares per ajudar-los en tot moment a donar els millors aliments, frescos i nutritius, que els seus bebès necessiten per créixer.

A Biotitos apostem per una alimentació saludable, de proximitat i 100% eco per als nostres fills, i crear així uns bons hàbits alimentaris per al futur.

Els nostres purés estan elaborats únicament amb fruites i verdures ecològiques, res més. No contenen ni sal, ni sucre, ni conservants o altres additius. En lloc d’esterilitzar els purés, apliquem una  tecnologia de conservació d’aliments innovadora: la pascalització, que ens permet aconseguir una vida útil de cinc setmanes sense perdre la frescor, el sabor ni els nutrients del puré acabat de fer.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 10 de maig, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes quinzenals de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.

Cliqueu aquí per a més informació.