bimbas_730

Bimba’s Cupcake

Bimba’s Healthy & sweet és la part més saludable i orgànica de Bimba’s Cupcake, empresa jove i alegre dedicada al món dolç que elaborem des dels pastissos personalitzats més sofisticats al millors pastissos saludables sense renunciar a una gran qualitat de producte.

I és que la major part de la nostra matèria prima és de proximitat i, quan es possible, ecològica. Amb la nostra línia Bimba’s Healthy & sweet t’ oferim pastissos deliciosos i saludables, ja que renunciem a la farines refinades, en busca d’una farina de qualitat, ecològica i sense gluten, amb sucres sostenibles i naturals com el de coco i sense producte animal, 100% vegà!

Amb tot l’amor que posem a la nostra feina i elaboració resulten aquests pastissos, tan adequats per a celebracions com per donar-nos un petit desig dolç!

www.bimbascupcake.es
c/ Girona 16 de Figueres
bimbascupcake@gmail.com
972672404 – 620528423

Com es participa al concurs?

  • Per participar al concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari al final d’aquest article (heu d’estar registrats), fer-vos seguidors del Facebook de Bimba’s Cupacke i explicar-nos quin és el vostre dolç vegà preferit. Teniu temps fins dimarts que ve, 19 de maig, dia que farem el sorteig.
  • Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory, les receptes quinzenals del tàndem Pep Nogué i Xevi Verdaguer, tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest i poden accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor