ananttek_730

El premi: 1, 2 i 3 de Maig

El retir de ioga detox consisteix en 3 dies per depurar el cos de toxines amb el Kundalini Ioga i una cuidada alimentació desintoxicant plena de sabors i colors a L’Era Espai Natural, una casa rural a 17 km. de Girona. Una oportunitat exel·lent per renovar-te per dins i per fora tot gaudint de 40 ha de boscos, prats, llac, piscina i un cel ple d’estels!

  • Durant el retir, també es realitzaran les següents activitats:
  • Taller de cuina saludable
  • Taller Renova la pell
  • Dinàmiques per guanyar vitalitat
  • Bany de 7 Gongs

Segons la medicina tradicional xinesa a la primavera és el moment ideal per depurar el cos, ja que el “fetge desperta” i s’obren els vasos i canals per on es poden alliberar les toxines acumulades durant llargs períodes de temps. El fetge no només acumula toxines sinó que és l’òrgan on s’acumulen les emocions mal gestionades. Així que fent una neteja física indirectament estàs també elininatnt l’estrès emocional.

El retir anirà a càrrec de:

Anant Tek
Instructora Kundalini Yoga i meditació (AEKY, KRI, IKYTA)
Especialitat Vitalitat i Stress

Martina Ferrer
Nutricionista (UAB)
Dietista Naturista (IFP Roger de Làuria)

Com es participa al concurs?

  • Per participar al concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari al final d’aquest article (heu d’estar registrats) i explicar-nos quin paper té el ioga en el vostre benestar i la vostra salut. Teniu temps fins dimarts que ve, 21 d’abril, dia que farem el sorteig.
  • Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory, tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest i poden accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor