eraespai_730

Vacances de salut “Respira i sent” (del 4 al 6 d’agost)

L’era de can Burguès acull les vacances de salut “Respira i sent”, uns dies per al retrobament amb la nostra essència, de pràctica i de relax, per aprendre a gestionar l’estat de calma intern i millorar el sistema immunitari, millorant la salut i activant l’energia.

Durant el curs, el mestre Tung Kuan Yen explicarà com integrar la pràctica de la meditació en el dia a dia.

L’estada tindrà lloc a L’era de can Burguès, una magnífica casa rural situada prop d’Anglés, a Girona. Un lloc idoni per connectar amb la naturalesa, amb la calma, gaudir de l’especial silenci i tranquil·litat dels seus espais.

El premi inclou el curs, l’allotjament, tots els àpats i l’ús de totes les instal·lacions (valorat en 260€).

Com es participa al concurs?

  • Per participar al concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari al final d’aquest article (heu d’estar registrats), i explicar-nos quina importància té per vosaltres la meditació . Teniu temps fins dimarts que ve, 2 de juny, dia que farem el sorteig.
  • Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory, tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest i poden accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
Marta Costa
Marta Costa

Periodista i Postgrau en Comunicació Alimentària.
Coordinadora de continguts d'Etselquemenges.

  @marta_coor