El Niu del Roc és un bar – restaurant situat al poble històric de Roc de Sant Gaieta a Roda de Berà que ofereix plats preparats amb productes de proximitat i ecològics. Hi podeu anar a esmorzar, dinar, berenar o sopar. A més, de dilluns a divendres hi trobareu un menú degustació amb plats del dia i d’altres que estan inclosos a la carta on ofereixen tapes, torrades i amanides. Dins l’establiment també hi trobareu gelats i orxata Bodevici.

Si aneu a gaudir d’una bona jornada en aquest bonic poble de la costa de Tarragona, després de recórrer els seus patis i jardins i passar un dia a la platja, us recomanem reposar forces al Niu del Roc. Hi trobareu opcions boníssimes!

Aquesta setmana sortegem un val de 20 euros per consumir en el restaurant.

El premi:

  • Un val de 20 euros pel restaurant el Niu del Roc que podeu utilitzar en qualsevol moment del dia. (Data límit: 4 de Novembre del 2018).

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 4 de setembre, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis prèmium d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.