Natural Com La Vida Mateixa és un grup de persones amb una gran passió per la natura que creu fermament que menjar ecològic és essencial per mantenir un cos i una ment sana. Per aquest motiu, a través de la seva pàgina web ofereixen cistelles de fruita i verdura que pots pots configurar al teu gust i quan et vingui de gust i rebre-la còmodament a casa perquè sigui fàcil i assequible per a moltes famílies. Pots informar-te millor sobre els seus principis i funcionament aquí.

Sortegem una cistella de fruita i verdura ecològica

El premi:

  • 1 cistella de 8 kg de fruita i verdura ecològica de temporada que podràs triar al teu gust a través de la seva pàgina web

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quina és la vostra  motivació principal per guanyar el premi.
  • Teniu temps fins al proper 30 de gener, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.