Aquesta setmana sortegem una mona de Pasqua saludable per als socis de l’ETS. A Veritas, les mones les elaboren artesanalment a l’obrador, utilitzant ingredients ecològics. El bescuit està fermentat amb llevat mare i per això les mones són lleugeres, saboroses i molt saludables. A més, estan lliures de greixos trans o hidrogenats, nocius per al nostre sistema cardiovascular.

Veritas ofereix aquests dies al seu obrador tres varietats: la de xocolata (elaborada amb cacau, xocolata, gerds i llimona), la de nata (amb albercoc, ametlla, llimona i nata) i la de crema. Dieu-nos quina us agradaria tastar.

El premi:

  • 1 mona de Pasqua saludable de l’obrador de Veritas de xocolata, nata o crema

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) dient quina mona us agradaria guanyar: xocolata, nata o crema.
  • Teniu temps fins al proper 27 de març, dia en què farem el sorteig. El guanyador/a podrà recollir la mona a la botiga de Veritas de Còrcega, 302 el dijous 29.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis teniu descomptes a totes les activitats, cursos, tallers organitzats per Etselquemenges i menú per patologies, descomptes a La Consulta nutricional de l’ETS i a més de setanta botigues i restaurants d’arreu del país. A més, també teniu accés a un gran directori de receptes de la Montse Vallory, en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer, i podeu participar en sortejos exclusius com aquest.