davidolive_740

El taller

David Olivé, xef i pastisser format a l’Escola Hoffman de Barcelona i dietista i professor de l’Institut Roger de Llúria, ofereix un cicle tallers sobre cuina saludable. Aquesta setmana, sortegem una plaça per al primer taller, dedicat a l’elaboració d’entrants i aperitius.

El taller tindrà lloc el proper dijous 11 de febrer, a l’espai Barcelona Cuina Natural (C/Berlinès, 3. Barcelona), de 18.30 a 21h. El taller inclou el receptari, la demostració i pràctica culinària amb aliments ecològics i de temporada i la degustació de tots els plats preparats.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quins aperitius saludables us agrada fer.
  • Teniu temps fins dimarts que ve, 2 de febrer, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges? Els socis poden consultar les receptes setmanals de la Montse Vallory i les quinzenals d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes a botigues, restaurants i centres mèdics saludables; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.