Arriba Tot Sants i a l’obrador de Veritas ja us esperen amb paperines de panellets saludables. Sabíeu que des de l’any passat s’elaboren amb només un toc de xarop d’atzavara? Els panellets de Veritas, a més, s’elaboren amb ingredients ecològics i no s’utilitza ni patata ni moniato. Només ametlla i farina d’ametlla. Ja en podeu trobar a totes les botigues Veritas. Troba’n de pinyons, d’ametlla, de coco, de xocolata, de maduixa i de rovell.

veritas_facebookCom participar al concurs?

  • Per participar al concurs has de ser soci o fer-te’n aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i explicar-nos quin ritual de panellets seguiu a casa per Tot Sants. Teniu temps fins dimarts vinent, 28 d’octubre a les 14’00 h., dia que farem el sorteig.
  • Què tens si ets soci d’etselquemenges? Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 100 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables, sortejos exclusius com aquest cada setmana! i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
  • El guanyador haurà de recollir la safata el dia 29 d’octubre a la botiga del c/Córsega. Si no us podeu desplaçar, demanem que no concurseu al sorteig aquesta vegada.
Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival

  @nurcoll   @nuriacoll