A Delicatessin tenen les millors marques internacionals i complicades de trobar al mercat com ara el psyllum, una planta fonamental per lligar el pa sense gluten que feu a casa. Si participeu al sorteig i feu una comanda des d’avui 25 de febrer i fins diumenge 2 de març (poseu “Etselquemenges” a l’apartat observacions del formulari) i us enviaran un paquet de psyllum gratis amb la comanda!

lotdelicatessin_facebook

El lot inclou:

-Paquet de mill ecològic Verival
-Paquet de musli de fruita al coco de Verival Bio
-Paquet de barreja de llavors ecològiques Nutrifree
-Paquet de gra de fajol Nutrifree
Galetes sense gluten de llimona ecològiques i Fairtrade de Dove farm

El cost d’aquest lot és de 18,15 euros.

 

 

Com participar al concurs?

  • Els socis heu de deixar un comentari sota d’aquest article (heu d’estar loguejats) i comentar quin és el producte sense gluten que consumim més habitualment. Teniu temps de participar fins i diumenge, 2 de març.
  • També podeu participar els que us feu socis aquesta setmana i ens envieu un correu a info@etselquemenges.cat comentant el vostre producte sense gluten preferit.
  • Ser soci de l’ETS té un cost de 33 euros (mig any) o 60 euros (1 any). Els socis gaudeixen de les receptes setmanals de la Montse Vallory, dels més de 70 descomptes a botigues, restaurants, centres mèdics saludables i tenen un preu gairebé simbòlic per a fer consultes mèdiques en línia. Cliqueu aquí per a més informació.
 
Núria Coll
Núria Coll

Directora d'Etselquemenges.cat, Soycomocomo.es, la Consulta nutricional d'Etselquemenges.
Creadora del Cómo Como Festival