A “Vivir sin gluten“, amb una edició molt treballada, la nutricionista Gemma Bes contesta aquestes preguntes i exposa de manera fàcil i clara la importància de menjar sense gluten i com aquest canvi pot representar una oportunitat per millorar la qualitat de vida i viure més anys.

El que farà les delícies del lector és la part de receptes, sucs i menús del cuiner Tomeu Caldentey, guardonat amb un premi Michelin, en què s’obre un ventall enorme de possibilitats i de sabors nous per descobrir.

Apte no només per a celíacs.

Llegeix l’entrevista a Gemma Bes “Enhorabona i benvinguda! Ets celíaca!”.

Com es participa en el concurs?

  • Per participar en el concurs heu de ser socis o fer-vos-en aquesta setmana.
  • I què heu de fer? Només heu de deixar un comentari en aquesta pàgina (heu d’iniciar sessió com a socis) explicant-nos quin és el vostre batut verd preferit.
  • Teniu temps fins el proper 8 de març, dia en què farem el sorteig.

Quins avantatges tenen els socis d’Etselquemenges?

Els socis poden consultar les receptes de la Montse Vallory i les d’en Pep Nogué i en Xevi Verdaguer; tenen més de setanta descomptes en botigues, restaurants i a totes les activitats d’Etselquemenges; poden participar en sortejos exclusius com aquest i accedir per un preu gairebé simbòlic a les consultes mèdiques en línia.