ESMORZARS AMB ROBOT PER PERDRE PES

Taller gratuït online

Dimecres
29 de setembre

19.00h
hora de Madrid - Espanya

Taller online
gratuït

Tens una Thermomix® o un robot de cuina i vols perdre pes?
És la combinació perfecta!

Apunta’t a aquest taller on aprendràs:

  1. Com fer un pa baix en carbohidrats i un paté amb robot per acompanyar els esmorzars.
  2. Quins aliments t’estan boicotejant l’esmorzar (i que has d’evitar de totes totes).
  3. Quins són els ingredients clau d’un esmorzar –i com combinar-los– si vols perdre pes utilitzant el teu robot de cuina.

Dimecres 29 de setembre · 19.00 h

Marketing por

L’esmorzar pot ser un gran aliat en la teva dieta per perdre pes… o tot el contrari. Hi ha molta confusió pel que fa a la primera menjada del dia i, moltes vegades, no acabem d’entendre com hauria de ser o se’ns acaben les idees. Que si pa sí, que si pa no, que com l’acompanyo o quina és la millor beguda…

O com optimitzar el temps a la cuina i que, a la vegada, sigui sa. Per Internet circulen milers de receptes amb robots de cuina, però no n’hi ha tantes que compleixin els criteris de preparació o combinació d’ingredients adequada per a una nutrició saludable.

Per resoldre tots aquests dubtes, la Núria Coll es reuneix amb la nutricionista i xef Gina Estapé, especialista en receptes amb Thermomix®, i la dietista Pilar Rodrigáñez, especialitzada en pèrdua de pes i desajustos metabòlics. El proper 29 de setembre tens una cita amb les tres. T’hi apuntes?

QUI SOM?

Som la Gina i la Pilar. La Pilar i la Gina. L’ordre no és important perquè la nostra passió per la cuina saludable ens va unir i ens ha portat ara a ajuntar els nostres coneixements en pèrdua de pes i cuina sana.

Descobriràs que aconseguir el teu objectiu de mantenir els quilos a ratlla és més fàcil del que creus i, al mateix temps, gaudiràs fent-ho! El que tenim preparat queda molt lluny del menjar avorrit i sense gust.


Pilar Rodrigáñez, dietista integrativa especialitzada en pèrdua de pes i desajustos metabòlics.
Gina Estapé, nutricionista-dietista i experta en cuina sana amb robot.

QUÈ MÉS HI HAURÀ?

Quan s’acabi el taller, podràs conèixer en primícia el nostre nou projecte: el curs online “Perd pes amb robot”, on reunim l’essència dels nostres cursos de més èxit perquè aconsegueixis l’objectiu d’aprimar-te.

La mateixa nit del 29 de setembre et presentarem la nostra solució per mantenir una dieta saludable i aconseguir el cos que desitges utilitzant la teva Thermomix® o robot de cuina. A més a més, si et quedes fins al final, tindràs accés a una sorpresa que estem preparant.


M’INTERESSA!

ON ENS HAS VIST?

APUNTA-T'HI GRATIS >>>