Política de Cookies

D’acord amb la normativa vigent, ETSELQUEMENGES facilita als usuaris informació relativa a les galetes que utilitza i els motius del seu ús, així com sol·licita el seu consentiment per poder utilitzar-les.

La web d’ETSELQUEMENGES utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d’oferir una millor experiència de navegació i un millor servei. No obstant l’usuari té l’opció d’impedir la generació de galetes i l’eliminació de les mateixes mitjançant la selecció de la corresponent opció al seu navegador. En cas de bloquejar l’ús de les galetes al seu navegador, és possible que alguns serveis o funcionalitats de la pàgina web no estiguin disponibles.

Què són les galetes?

Les galetes són una eina que fan servir els servidors web per emmagatzemar i recuperar informació relativa als usuaris. Són petits arxius de text que les pàgines web envien al navegador i que s’emmagatzemen al terminal de l’usuari. Aquesta informació permet recuperar informació com per exemple el seu usuari registrat, si en disposa. Aquestes dades són emmagatzemades per a ser recordades quan l’usuari visita de nou la pàgina.

Quin tipus de galetes fem servir?

Les galetes poden diferenciar-se tenint en compte les diferents funcions per a les quals s’empren, la seva durada o qui les gestiona. És important tenir en compte que una mateixa galeta pot pertànyer a diverses categories. A continuació, l’usuari trobarà una descripció de les galetes emprades pel present lloc web:

Galetes tècniques

Són galetes tècniques aquelles que permeten a l’usuari la navegació a través del lloc web i la utilització de les diferents opcions o serveis que el mateix ofereix. El nostre Lloc web empra galetes tècniques, algunes de les quals són essencials per al funcionament del lloc web, com, per exemple, les galetes que ens permeten identificar als usuaris de manera que puguin entrar en el seu accés privat o mantenir la sessió amb el servidor. Si l’usuari decideix no habilitar aquestes galetes, pot ser que la navegació pel lloc web no sigui possible o resulti molt menys satisfactòria.

Galetes d’anàlisi

Les galetes d’anàlisi permeten obtenir informació genèrica sobre els accessos dels usuaris al lloc web amb la finalitat de proporcionar informació agregada dels mateixos amb finalitats estadístiques. Aquest tipus de galetes s’empren per a analitzar com naveguen els usuaris pel lloc web i monitorar el rendiment d’aquest.

Addicionalment, les eines utilitzades per a obtenir estadístiques d’ús del lloc web ofereixen la possibilitat d’obtenir un nivell de detall cada vegada més alt sobre el comportament dels visitants i usuaris del lloc web. Aquestes dades poden arreplegar-se, tractar-se i conservar-se associats a una adreça IP o a un usuari determinat o ben ser sotmesos a un procés de dissociació amb la finalitat d’obtenir conclusions basades en dades anònimes.

La informació obtinguda a través de galetes pot incloure, entre altres dades, l’adreça IP que identifica l’ordinador en aqueix moment, la data i hora de l’accés i les àrees del lloc web que es visiten. La finalitat d’aquesta recollida de dades és supervisar l’ús i la utilitat del nostre lloc web, amb finalitats estadístiques i de seguretat

Galetes pròpies

Són les galetes enviades a la seva terminal des d’un equip o domini gestionat per Etselquemenges i des del qual es presta el servei sol·licitat.

Galetes de personalització

Usem galetes de funcionalitat per a recordar les seves preferències. Per exemple, recordem canvis que hagi fet en les preferències del seu compte. Les galetes també poden ser utilitzades per a recordar la configuració i les preferències de l’usuari quant al disseny, els colors i les zones o menús que desitja tenir més accessibles en la pantalla d’inici.

Galetes de publicitat

Utilitzem aquestes galetes per gestionar, de la forma més eficaç possible, els espais publicitaris de la web sobre la base de criteris com el contingut editat o la freqüència en la qual es mostren els anuncis.

Com s’utilitzen les galetes i quin tipus d’informació guarden?

En navegar per la pàgina web d’etselquemenges.cat, l’usuari està acceptant que es puguin instal·lar galetes al seu terminal que permetin conèixer la següent informació:

· Informació estadística de l’ús de la web
· L’inici de sessió de l’usuari per mantenir la sessió activa
· L’activitat que ha dut a terme l’usuari al web a Google Analytics
· Vídeo de youtube.com i vimeo.com
· Comentaris de disqus.com

En cas de bloquejar l’ús de galetes del seu navegador alguns dels serveis de la pàgina web deixaran d’estar disponibles.

Com puc bloquejar o eliminar les galetes?

Pots permetre, bloquejar o eliminar les galetes que tens instal·lades al teu equip, a la configuració de les opcions del navegador de l’ordinador, telèfon intel·ligent o tauleta.

El fet de bloquejar la instal·lació de les galetes no t’impedeix la navegació efectiva a la pàgina web.

portada  —  amunt