GUIA GRATUÏTA d’Etselquemenges

10 esmorzars i
berenars per a
l'hipotiroïdisme

CUIDA LA TEVA TIROIDE AMB AQUESTES
RECEPTES DOLCES I SALADES

Tens hipotiroïdisme i vols saber quins aliments t'ajuden a cuidar i millorar la salut de la teva tiroide?

Segurament ja tens clar que no has d'incloure a la dieta aliments clarament inflamatoris per a la tiroide, ni vols tenir uns pics de glucosa exagerats en sang. Això només acabaria esgotant les glàndules suprarenals i fent empitjorar la simptomatologia.

En aquesta guia et donem 10 idees delicioses perquè els teus esmorzars i berenars siguin nutritius, saciants i saludables per tenir energia tot el dia.

En aquesta guia trobaràs:

  • 5 receptes salades delicioses d'esmorzars i berenars

  • 5 dolços nutritius per esmorzar i berenar

Deixa’ns la teva adreça de correu i rep l'ebook GRATIS

Marketing por

RECEPTES ELABORADES PER GLENN COTS

Com tu, jo també tinc hipotiroïdisme i també he passat per moments de completa desesperació per no saber què fer ni què menjar per donar el més adequat a la meva tiroide i deixar de sentir-me cansada, de tenir problemes digestius, a la pell...

He creat aquest ebook per fer-te el camí més fàcil i donar-te les eines necessàries per començar a canviar dos dels àpats que solen ser més problemàtics per a les persones que tenim hipotiroïdisme, l'esmorzar i el berenar. Perquè a poc a poc vagis aplicant millores en el teu dia a dia que t'ajudin a poder parlar d'un abans i d’un després en la teva simptomatologia.

Gaudeix del camí, perquè serà de tot menys avorrit.