La guia que necessites
per a una vida saludable

1a edició
esgotada
en 10 dies

1a edició
esgotada
en 10 dies

Amb Ets el que menges. Una guia per millorar l’alimentació i cuidar la salut, aprendràs a tenir una vida més saludable d’una manera fàcil, pràctica i amb informació contrastada.

Descarrega’t gratis un fragment del llibre

Marketing por

La roda de la vida sana

Fa anys, em vaig imaginar una roda dividida harmònicament amb els eixos fonamentals del que jo considero una vida saludable.

La roda de la vida sana és una eina visual per poder saber com estàs i què pots millorar.

L’alimentació hi té un paper cabdal, però hi ha cinc eixos més que complementen la roda: tòxics, descans, activitat física, gestió emocional i la tribu.

Soc la Núria Coll, CEO d’Etselquemenges, Soycomocomo, Como Como Foods i creadora del Podcast de Soycomocomo, el més escoltat en la categoria de nutrició.

Ets el que menges. Una guia per millorar l’alimentació i cuidar la salut és el llibre que m’hauria agradat tenir fa uns 10 anys, quan tot just començava a interessar-me pel món de l’alimentació saludable i em sentia perduda.

Vaig estar la meva joventut sense tenir cura del meu cos i amb algun mal hàbit: el tabac. Amb els horaris, les llargues jornades a la feina i la poca cura cap a la meva salut, estava escrivint una història de vida que hauria pogut acumular processos inflamatoris i malalties importants.

Però la vida saludable em va atrapar quan vaig fer els 30 anys i es va convertir en el meu far.

I així vull que sigui també per a tu.

Durant aquests 12 anys de camí m’he sentit molt privilegiada, ja que he pogut treballar amb grans professionals amb qui hem construït junts un camí, una filosofia, una manera d’entendre la vida, exigent i generosa.

Aquest llibre és el resum de tots els coneixements útils que he anat acumulant i una mirada pròpia sobre el que he après després de més 12 anys dedicada a l’alimentació saludable.

És la guia fàcil que necessites per dur una vida sana.

“Ja veuràs com cuidar-se enganxa.
Només et cal començar.”

LLEGEIX-NE UN FRAGMENT