Programes online

Hem dissenyat els nostres programes per cuidar la teva salut i millorar la teva vida

Posa la teva alimentació en ordre en un cap de setmana!

Com menjar millor, amb Núria Coll

Després de més de deu anys dedicada a entendre millor la salut i la nutrició, he posat ordre al més important que cal saber per menjar millor.

Durant anys, m’he equivocat algunes vegades fins a trobar el QUÈ. I per això t’ofereixo aquest curs, per estalviar-te temps i diners buscant com cal menjar per estar bé.

  • Menjar de manera sana no és difícil si algú t’ensenya quin és el millor camí per fer-ho. Sense distraccions. El més important és què cal menjar, com i quan.
  • Amb aquest curs online el menjar serà una font d’alegria i felicitat i veuràs que hi ha vida més enllà de les receptes típiques de verdures bullides i pollastre a la planxa.
  • Et sentiràs bé i estaràs a gust amb tu gràcies a menjar la quantitat de vitamines, minerals i proteïnes que el teu cos necessita.
COMENÇA AQUÍ

PRÒXIMAMENT

Jove a qualsevol edat

No has d’estar malalt per cuidar-te. De fet, si no ho fas, amb els anys, pots acabar malalta i amb dolor. El teu estat quan tinguis 80 anys depèn del que facis i de les decisions que prenguis avui.

Allarga la joventut en qualsevol etapa de la vida, recupera l’energia, viu amb salut, sense dolor i evita malalties en el futur amb el programa més punter d’Etselquemenges.

  • Descobreix els secrets de la joventut a qualsevol edat amb més evidència científica.
  • Aprèn com viure sense dolor i descobreix les pautes que cal seguir per recuperar la vitalitat.
  • Millora la teva qualitat de vida a partir dels 45, i evita fàrmacs més enllà dels 70 anys. Sigues independent en qualsevol etapa de la vida.
APUNTA’T A LA LLISTA D’ESPERA

Tota la informació que necessites com a professional

Aprèn a interpretar les analítiques

Aprèn quins paràmetres cal atendre en una analítica de sang i com interpretar-ne els resultats segons la perspectiva de la medicina integrativa.

Curs dissenyat per a professionals que volen anar més enllà i saber:

  • La diferència entre els valors convencionals i els valors funcionals i quins cal seguir en cada cas.
  • Comprendre la relació entre els paràmetres d’una analítica.
  • Com vincular valors analítics amb símptomes concrets.
M’INTERESSA!

La guia que necessites per a una vida saludable

Amb Ets el que menges, aprendràs a tenir una vida més saludable d’una manera fàcil, pràctica i amb informació contrastada.

M’INTERESSA EL LLIBRE
26.500
Alumnes
27
Cursos realitzats
98%
Satisfacció
370k
Seguidors