Albergínies farcides de tomàquet i verat

Plat principal  |  Blanca Gómez

Ara que és temps d’albergínies, és hora de fer-ne de mil maneres diferents. En aquest cas, aprofitem les albergínies per rebaixar el gust del verat, un peix blau que ens interessa molt pel seu alt contingut en omega-3, però que algunes persones troben que té un gust massa fort.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 4-6 c. s. de tomàquet triturat
  • 200 g de verat en OOVE
  • Formatge de cabra, per gratinar (opcional)

Dieta

  • Ceto
  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
Blanca Gómez

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca
 

Albergínies farcides de tomàquet i verat

Plat principal  |  Blanca Gómez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ara que és temps d’albergínies, és hora de fer-ne de mil maneres diferents. En aquest cas, aprofitem les albergínies per rebaixar el gust del verat, un peix blau que ens interessa molt pel seu alt contingut en omega-3, però que algunes persones troben que té un gust massa fort.


Ingredients

  • 2 albergínies
  • 4-6 c. s. de tomàquet triturat
  • 200 g de verat en OOVE
  • Formatge de cabra, per gratinar (opcional)

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Partiu les albergínies per la meitat i feu uns talls a la polpa perquè es cuinin més bé i més de pressa. No cal tallar la pell!
  3. Enforneu-les 35-40 minuts, fins que estiguin tendres.
  4. Un cop cuites, traieu-les del forn i, amb cura, retireu-ne la polpa amb l’ajuda d’una cullera. Reserveu-la.
  5. Barregeu la polpa de l’albergínia amb el tomàquet triturat i el verat esmicolat.
  6. Farciu la pell de l’albergínia amb la mescla anterior.
  7. Si us ve de gust, es pot gratinar amb una mica de formatge de cabra per sobre.

Blanca Gómez
Fisioterapeuta respiratòria, psiconeuroimmunòloga de l'equip de Regenera i creadora de receptes

@lifestyle_con_blanca

Elaboració

  1. Preescalfeu el forn a 180 °C.
  2. Partiu les albergínies per la meitat i feu uns talls a la polpa perquè es cuinin més bé i més de pressa. No cal tallar la pell!
  3. Enforneu-les 35-40 minuts, fins que estiguin tendres.
  4. Un cop cuites, traieu-les del forn i, amb cura, retireu-ne la polpa amb l’ajuda d’una cullera. Reserveu-la.
  5. Barregeu la polpa de l’albergínia amb el tomàquet triturat i el verat esmicolat.
  6. Farciu la pell de l’albergínia amb la mescla anterior.
  7. Si us ve de gust, es pot gratinar amb una mica de formatge de cabra per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat