Amanida de bròquil, alvocat i tomàquets

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Avui tenim com a protagonista l’alvocat, que no només ens ajuda a saciar-nos, sinó que també regula les pujades i baixades de glucosa a la sang i, per tant, durant hores no necessitarem menjar res més ni desitjarem coses dolces.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    25 minuts

Ingredients

1 bròquil petit
15 tomàquets xerri (aprox.)
½ a

Elaboració

Ompliu un bol gran amb aigua de qualitat que estigui ben freda.
Poseu aigua abundant a bullir.
Mentrestant, prepareu les flors de bròquil i renteu-les molt bé.
Un cop l’aigua bulli, p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat