Amanida de col llombarda i colinap amb vinagreta de tahina

Condiments i salses  |  Laura Garcia

Durant l’hivern gaudeix amb aquesta amanida de col llombarda i colinap tan plena de color. Com més colors, més nutrients diferents!

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1/4 de col llombarda (250 g aprox.)
1 colinap (280 g

Elaboració

Descarteu les fulles exteriors de la col llombarda que siguin lletges i talleu-la a tires molt fines amb l’ajuda d’un ganivet o una mandolina.
Peleu la colinap i talleu-la també a tires fi…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat