Amanida d’alga wakame, cogombre i sèsam

Plat principal  |  Sara Gómez

L'alga wakame és molt fàcil d'aconseguir, deshidratada i també salada. Es pot menjar seca, rehidratada, cuinada... És important tallar-la a trossos abans de cuinar-la, ja que amb la cocció augmentarà fins a 3-4 vegades de mida.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

Alga wakame deshidratada (uns 15 g)
Un cogombre petit

Elaboració

Hidrateu l’alga wakame, tallada prèviament a tires o trossos, durant uns 20 minuts en aigua tèbia. Cal recordar que augmenta unes tres vegades de mida per calcular la quantitat d’alga. Escorreu-…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat