Amanida d’api i gelat de poma amb gust de menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Amanida refrescant de tires d'api, gelat de poma i salsa de menta farà que la nostra energia estigui en equilibri, i ens ajudarà a sentir-nos apassionats, brillants, i emocionalment serens.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 3 h de congelador

Ingredients

Branques d’api
2 pomes verdes
1 alvocat
1 c.s.

Elaboració

Renteu i peleu les tiges de l’api; traieu bé tots els fils. Un cop net, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un pelador, talleu tires fines i deixeu-les en remull en aigua amb gel perquè s’arrissin…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat