Amanida d’api i gelat de poma amb gust de menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Amanida refrescant de tires d'api, gelat de poma i salsa de menta farà que la nostra energia estigui en equilibri, i ens ajudarà a sentir-nos apassionats, brillants, i emocionalment serens.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 3 h de congelador

Ingredients

  • Branques d’api
  • 2 pomes verdes
  • 1 alvocat
  • 1 c.s. de tahina*
  • 1 rajolí de llimona
  • Fulles de menta
  • Oli d’oliva
  • Gingebre fresc

* Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida d’api i gelat de poma amb gust de menta

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts + 3 h de congelador

Amanida refrescant de tires d'api, gelat de poma i salsa de menta farà que la nostra energia estigui en equilibri, i ens ajudarà a sentir-nos apassionats, brillants, i emocionalment serens.


Ingredients

  • Branques d'api
  • 2 pomes verdes
  • 1 alvocat
  • 1 c.s. de tahina*
  • 1 rajolí de llimona
  • Fulles de menta
  • Oli d'oliva
  • Gingebre fresc
* Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Elaboració

  1. Renteu i peleu les tiges de l'api; traieu bé tots els fils. Un cop net, amb l'ajuda d'una mandolina o d'un pelador, talleu tires fines i deixeu-les en remull en aigua amb gel perquè s’arrissin. Reserveu a la nevera.
  2. Per fer el gelat simplement barregeu la poma tallada (sense el cor), l'alvocat, la tahina i una mica de suc de llimona. Tritureu-ho tot (amb braç o batedora de got) i poseu-ho al congelador un mínim de 3 hores.
  3. Per a la salsa de menta, tritureu les fulles de menta amb l'oli d'oliva i unes gotes de suc de gingebre fresc. Per servir, poseu les tires d'api escorregudes amb una bola de gelat de poma i amaniu al gust amb la salsa de menta.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Renteu i peleu les tiges de l’api; traieu bé tots els fils. Un cop net, amb l’ajuda d’una mandolina o d’un pelador, talleu tires fines i deixeu-les en remull en aigua amb gel perquè s’arrissin. Reserveu a la nevera.
  2. Per fer el gelat simplement barregeu la poma tallada (sense el cor), l’alvocat, la tahina i una mica de suc de llimona. Tritureu-ho tot (amb braç o batedora de got) i poseu-ho al congelador un mínim de 3 hores.
  3. Per a la salsa de menta, tritureu les fulles de menta amb l’oli d’oliva i unes gotes de suc de gingebre fresc. Per servir, poseu les tires d’api escorregudes amb una bola de gelat de poma i amaniu al gust amb la salsa de menta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat