Amanida depurativa de carxofa i carbassó

Plat principal  |  Núria Roura

La primavera és l’època de l’any ideal per depurar el cos, eliminar toxines i netejar el fetge; així que aquesta recepta està pensada per fer una posada a punt del cos i perdre el greix acumulat durant l’època de més fred.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

4 carxofes petites
1 pastanaga
1 carabassó petit

Elaboració

Posar dos dits d’aigua a bullir.
Pelar les carxofes i tallar-les a trossos petits traient els “pèls” del cor. Posar-hi una mica de suc de llimona perquè no es tornin negres i bullir-les…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat