Amanida d’escarola amb tomaquets secs i avellanes

Plat principal  |  Cristina Padrós

La temporada pròpia de l'escarola és l'hivern, encara que avui dia la podem trobar als mercats tot l’any. Posseeix un alt contingut d'aigua, al voltant del 95%, i un baix contingut energètic. Entre les vitamines que aporta destaquen les dels grup A, C, B. Les seves fulles contenen un compost anomenat intibina, que és el responsable del seu sabor amarg i dels beneficis digestius.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 escarola neta

Tomàquets secs en conserva d’oli d’o

Elaboració

Poseu l’escarola neta i esqueixada amb les mans en una safata per a l’amanida.
Talleu tants tomàquets secs com us vinguin de gust i els col·loqueu sobre l’escarola.
En un bol petit p…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat