Amanida d’escarola amb tomaquets secs i avellanes

Plat principal  |  Cristina Padrós

La temporada pròpia de l'escarola és l'hivern, encara que avui dia la podem trobar als mercats tot l’any. Posseeix un alt contingut d'aigua, al voltant del 95%, i un baix contingut energètic. Entre les vitamines que aporta destaquen les dels grup A, C, B. Les seves fulles contenen un compost anomenat intibina, que és el responsable del seu sabor amarg i dels beneficis digestius.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

1 escarola neta

Tomàquets secs en conserva d’oli d’oliva

100 g d’avellanes

20 g de vinagre de poma sense pasteuritzar

50 g d’oli d’oliva

Un polsim de sal

Dieta

  • Ceto
  • Crua
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Padrós

Cristina Padrós
Creadora de contingut

conectaconemon.com @cris_healthy_mum
 

Amanida d’escarola amb tomaquets secs i avellanes

Plat principal  |  Cristina Padrós

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

La temporada pròpia de l'escarola és l'hivern, encara que avui dia la podem trobar als mercats tot l’any. Posseeix un alt contingut d'aigua, al voltant del 95%, i un baix contingut energètic. Entre les vitamines que aporta destaquen les dels grup A, C, B. Les seves fulles contenen un compost anomenat intibina, que és el responsable del seu sabor amarg i dels beneficis digestius.


Ingredients

1 escarola neta Tomàquets secs en conserva d’oli d’oliva 100 g d’avellanes 20 g de vinagre de poma sense pasteuritzar 50 g d’oli d’oliva Un polsim de sal

Elaboració

  1. Poseu l’escarola neta i esqueixada amb les mans en una safata per a l’amanida.
  2. Talleu tants tomàquets secs com us vinguin de gust i els col·loqueu sobre l’escarola.
  3. En un bol petit poseu l’oli, el vinagre, la sal i les avellanes ben picadetes amb el ganivet.
  4. Regueu bé l’escarola amb l’amaniment.

Cristina Padrós
Creadora de contingut

www.conectaconemon.com @cris_healthy_mum

Elaboració

  1. Poseu l’escarola neta i esqueixada amb les mans en una safata per a l’amanida.
  2. Talleu tants tomàquets secs com us vinguin de gust i els col·loqueu sobre l’escarola.
  3. En un bol petit poseu l’oli, el vinagre, la sal i les avellanes ben picadetes amb el ganivet.
  4. Regueu bé l’escarola amb l’amaniment.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat