Amanida d’espinacs amb vinagreta de mostassa

Aperitius  | 

Aquesta temporada, les amanides tindran un toc especial amb aquesta vinagreta, que donarà un altre gust als espinacs.

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • Espinacs
  • Mostassa de Dijon
  • Llimona
  • Sal
  • OOVE
  • Pebre (opcional)
  • ½ alvocat

Dieta

  • Ceto
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
 

Amanida d’espinacs amb vinagreta de mostassa

Aperitius  | 

  • Racions:
    4 - 6
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Aquesta temporada, les amanides tindran un toc especial amb aquesta vinagreta, que donarà un altre gust als espinacs.


Ingredients

  • Espinacs
  • Mostassa de Dijon
  • Llimona
  • Sal
  • OOVE
  • Pebre (opcional)
  • ½ alvocat

Elaboració

  1. En un bol, afegiu-hi la mostassa, la llimona, la sal i l’OOVE i remeneu-ho perquè tots els ingredients quedin ben integrats.
  2. Prepareu el plat amb els espinacs, l’alvocat i amaniu amb la vinagreta.

Elaboració

  1. En un bol, afegiu-hi la mostassa, la llimona, la sal i l’OOVE i remeneu-ho perquè tots els ingredients quedin ben integrats.
  2. Prepareu el plat amb els espinacs, l’alvocat i amaniu amb la vinagreta.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat