Amanida detox de col xinesa amb dukkah

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Una amanida de col xinesa plena d'enzims, vitamines i ferments beneficiosos amb una dukkah deliciosa i cruixent que ens aportarà energia reparadora.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Alta
  • Temps:
    1 hora

Ingredients

½ col xinesa
Vinagre d’umeboshi

Per a la dukkah

Elaboració

Talleu a tires fines la col i premseu en un bol massatge amb les mans afegint unes gotes de vinagre d’umeboshi.
Un cop fet això, deixeu que segueixi traient líquid tapada amb un pes a sobre…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat