Amanida d’espinacs amb quinoa i ceba deshidratada

Plat principal  |  Núria Roura

Les verdures de fulla verda, com els espinacs, poc cuinades o crues, la quinoa, i les llavors oleaginoses, com les de sèsam que hi ha en aquest plat són aliments rics en àcid fòlic, vitamines i minerals, que us encantaran!

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • fulles d’espinacs frescos
  • quinoa
  • ceba deshidratada
  • paté d’umeboshi
  • tahina (pasta de sèsam torrat)*
  • aigua

* Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Amanida d’espinacs amb quinoa i ceba deshidratada

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Les verdures de fulla verda, com els espinacs, poc cuinades o crues, la quinoa, i les llavors oleaginoses, com les de sèsam que hi ha en aquest plat són aliments rics en àcid fòlic, vitamines i minerals, que us encantaran!


Ingredients

  • fulles d’espinacs frescos
  • quinoa
  • ceba deshidratada
  • paté d’umeboshi
  • tahina (pasta de sèsam torrat)*
  • aigua
* Evitar pels al·lèrgics al sèsam

Elaboració

  • Renteu i bulliu la quinoa uns 20 minuts (mireu etiqueta del fabricant) amb aigua i sal.

Per preparar la salsa

  • una culleradeta rasa de paté d'umeboshi
  • 4 cullerades plenes de tahina torrada
  • aigua calenta, que afegirem a poc a poc mentre triturem i deixem la consistència que volem
  • Emplatem els espinacs, afegim la quinoa amb la salsa ja barrejada i afegim la ceba deshidratada per sobre.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  • Renteu i bulliu la quinoa uns 20 minuts (mireu etiqueta del fabricant) amb aigua i sal.

Per preparar la salsa

  • una culleradeta rasa de paté d’umeboshi
  • 4 cullerades plenes de tahina torrada
  • aigua calenta, que afegirem a poc a poc mentre triturem i deixem la consistència que volem
  • Emplatem els espinacs, afegim la quinoa amb la salsa ja barrejada i afegim la ceba deshidratada per sobre.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat