Amanida d’espinacs amb quinoa i ceba deshidratada

Plat principal  |  Núria Roura

Les verdures de fulla verda, com els espinacs, poc cuinades o crues, la quinoa, i les llavors oleaginoses, com les de sèsam que hi ha en aquest plat són aliments rics en àcid fòlic, vitamines i minerals, que us encantaran!

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

fulles d’espinacs frescos
quinoa
ceba deshidrata

Elaboració

Renteu i bulliu la quinoa uns 20 minuts (mireu etiqueta del fabricant) amb aigua i sal.

Per preparar la salsa

una culleradeta rasa de paté d’umeboshi
4 cullerades plenes de tahina torr…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat