Amanida de llentia caviar amb mandarina i tàperes

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Amanida combinada de llenties beluga o caviar, delicioses i rodonetes com perles negres, preciosa remolatxa, llavors cruixents i una vinagreta que combina el dolç del xarop d’auró amb el deliciós i suc de mandarines.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

  • 200 g de llenties beluga (si no en trobes, fes servir les Dupuy)
  • 4 tomàquets assecats al sol picadets
  • 2 remolatxes cuites i laminades fines
  • 1 tira d’alga kombu
  • Brots verds variats
  • Barreja de llavors de carbassa i gira-sol

Per a l’amaniment

  • 1 c.p. de mostassa de Dijon
  • 1 c.s. de vinagre de poma
  • Oli d’oliva
  • Suc d’1 mandarina
  • 1 c.s. de xarop d’auró
  • 1 c.s. de tàperes
  • Sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida de llentia caviar amb mandarina i tàperes

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Amanida combinada de llenties beluga o caviar, delicioses i rodonetes com perles negres, preciosa remolatxa, llavors cruixents i una vinagreta que combina el dolç del xarop d’auró amb el deliciós i suc de mandarines.


Ingredients

  • 200 g de llenties beluga (si no en trobes, fes servir les Dupuy)
  • 4 tomàquets assecats al sol picadets
  • 2 remolatxes cuites i laminades fines
  • 1 tira d'alga kombu
  • Brots verds variats
  • Barreja de llavors de carbassa i gira-sol

Per a l'amaniment

  • 1 c.p. de mostassa de Dijon
  • 1 c.s. de vinagre de poma
  • Oli d’oliva
  • Suc d’1 mandarina
  • 1 c.s. de xarop d’auró
  • 1 c.s. de tàperes
  • Sal marina

Elaboració

  1. Coeu les llenties a foc lent amb un tros d’alga kombu durant uns 25 minuts. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Prepareu la vinagreta emulsionant bé els ingredients. Torreu per separat les llavors de gira-sol i les de carbassa a foc suau fins que desprenguin olor; reserveu-les.
  3. Munteu una base de brots verds i poseu-hi per sobre les llenties cuites, repartiu les làmines de remolatxa i els tomàquets assecats. Amaniu al gust amb la salsa de mandarina i escampeu-hi les llavors torrades.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Coeu les llenties a foc lent amb un tros d’alga kombu durant uns 25 minuts. Escorreu-les i reserveu-les.
  2. Prepareu la vinagreta emulsionant bé els ingredients. Torreu per separat les llavors de gira-sol i les de carbassa a foc suau fins que desprenguin olor; reserveu-les.
  3. Munteu una base de brots verds i poseu-hi per sobre les llenties cuites, repartiu les làmines de remolatxa i els tomàquets assecats. Amaniu al gust amb la salsa de mandarina i escampeu-hi les llavors torrades.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat