Amanida de llentia caviar amb mandarina i tàperes

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Amanida combinada de llenties beluga o caviar, delicioses i rodonetes com perles negres, preciosa remolatxa, llavors cruixents i una vinagreta que combina el dolç del xarop d’auró amb el deliciós i suc de mandarines.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    40 minuts

Ingredients

200 g de llenties beluga (si no en trobes, fes servir le

Elaboració

Coeu les llenties a foc lent amb un tros d’alga kombu durant uns 25 minuts. Escorreu-les i reserveu-les.
Prepareu la vinagreta emulsionant bé els ingredients. Torreu per separat les llavors …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat