Amanida de mongeta verda amb vinagreta de préssec

Plat principal, Condiments i salses  |  Mireia Galtés

Quan vénen de gust plats frescos, hidratants i plens de color una de les millors maneres per aconseguir-ho és potenciant els aliments de temporada com la mongeta verda, el tomàquet i el préssec.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

2 grapats de mongetes tendres
1 alvocat mitjà
1 c

Elaboració

Poseu a bullir una cassola amb aigua. Talleu la mongeta verda a trossos petits i quan l’aigua bulli tireu-hi la mongeta verda.
Mentrestant, poseu en un bol l’alvocat i aixafeu-lo. Talleu a tros…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat