Amanida multicolor

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Perfectament pot ser un plat únic ja que té verdura de fulla verda, greixos saludables, proteïna, vitamines, minerals i un efecte probiòtic. A més, tot i que és una recepta que sacia, és molt fàcil de digerir!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 1 carbassó
  • 70 g de pastanaga
  • 170 g aprox. de tomàquets xerri
  • 1 alvocat
  • 8 olives negres (tipus de l’Aragó)
  • 8 olives verdes (arbequines, en aquest cas, però es pot canviar)
  • 1 C de pinyons
  • Una mica de ruca
  • Suc d’una llimona
  • 2 C de vinagre d’umeboshi (aprox.)
  • 2 C d’oli d’oliva de primera premsada en fred

Dieta

  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Amanida multicolor

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Perfectament pot ser un plat únic ja que té verdura de fulla verda, greixos saludables, proteïna, vitamines, minerals i un efecte probiòtic. A més, tot i que és una recepta que sacia, és molt fàcil de digerir!


Ingredients

  • 1 carbassó
  • 70 g de pastanaga
  • 170 g aprox. de tomàquets xerri
  • 1 alvocat
  • 8 olives negres (tipus de l’Aragó)
  • 8 olives verdes (arbequines, en aquest cas, però es pot canviar)
  • 1 C de pinyons
  • Una mica de ruca
  • Suc d’una llimona
  • 2 C de vinagre d’umeboshi (aprox.)
  • 2 C d’oli d’oliva de primera premsada en fred

Elaboració

  1. Renteu bé tota la verdura.
  2. Peleu (o no) les pastanagues (si són ecològiques no cal).
  3. Talleu les pastanagues a rodanxes petites.
  4. Talleu el carbassó a quadradets.
  5. Partiu els tomàquets xerri per la meitat.
  6. Talleu les olives negres.
  7. Talleu les olives verdes.
  8. Obriu l’alvocat per la meitat, talleu-lo a quadradets i en un bol afegiu-hi el suc de llimona perquè no es posi negre.
  9. Barregeu tots els ingredients al plat.
  10. Afegiu-hi el vinagre d’umeboshi i l’oli.
  11. Serviu el plat amb la ruca i els pinyons.
  12. Gaudiu d’una recepta molt saludable i fàcil de preparar!

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Renteu bé tota la verdura.
  2. Peleu (o no) les pastanagues (si són ecològiques no cal).
  3. Talleu les pastanagues a rodanxes petites.
  4. Talleu el carbassó a quadradets.
  5. Partiu els tomàquets xerri per la meitat.
  6. Talleu les olives negres.
  7. Talleu les olives verdes.
  8. Obriu l’alvocat per la meitat, talleu-lo a quadradets i en un bol afegiu-hi el suc de llimona perquè no es posi negre.
  9. Barregeu tots els ingredients al plat.
  10. Afegiu-hi el vinagre d’umeboshi i l’oli.
  11. Serviu el plat amb la ruca i els pinyons.
  12. Gaudiu d’una recepta molt saludable i fàcil de preparar!

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat