Amanida multicolor

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Perfectament pot ser un plat únic ja que té verdura de fulla verda, greixos saludables, proteïna, vitamines, minerals i un efecte probiòtic. A més, tot i que és una recepta que sacia, és molt fàcil de digerir!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

1 carbassó
70 g de pastanaga
170 g aprox. de tom

Elaboració

Renteu bé tota la verdura.
Peleu (o no) les pastanagues (si són ecològiques no cal).
Talleu les pastanagues a rodanxes petites.
Talleu el carbassó a quadradets.
Partiu els tomàque…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat