Amanida de papaia i cuscús de coco

Plat principal  |  Consol Rodríguez

Us animeu a preparar una amanida molt lleugera i depurativa, que ens aporta greixos de molt bona qualitat i que ens aportarà elasticitat per mantenir el nivell hídric de la pell?

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 1 bon manat de fulla verda tendra al gust (enciams variats, espinacs, ruca, créixens…)
  • 2 C de maionesa alcalinitzant
  • 1 c d’alga espirulina en escata o en pols
  • 1/2 coco, la polpa
  • 1 pessic de sal de l’Himàlaia
  • 1/2 papaia
  • el suc de mitja llimona
  • 2 C de llavors de carabassa, activats
  • 5 nous, trossejades amb les mans
  • 1 C de fajol, germinat i deshidratat
  • 1 C d’oli d’oliva verge extra
  • 1 pessic de pebre mòlt

Dieta

  • Crua
  • Omnívora
  • Vegetariana
Consol Rodríguez

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen
 

Amanida de papaia i cuscús de coco

Plat principal  |  Consol Rodríguez

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Us animeu a preparar una amanida molt lleugera i depurativa, que ens aporta greixos de molt bona qualitat i que ens aportarà elasticitat per mantenir el nivell hídric de la pell?


Ingredients

  • 1 bon manat de fulla verda tendra al gust (enciams variats, espinacs, ruca, créixens...)
  • 2 C de maionesa alcalinitzant
  • 1 c d’alga espirulina en escata o en pols
  • 1/2 coco, la polpa
  • 1 pessic de sal de l'Himàlaia
  • 1/2 papaia
  • el suc de mitja llimona
  • 2 C de llavors de carabassa, activats
  • 5 nous, trossejades amb les mans
  • 1 C de fajol, germinat i deshidratat
  • 1 C d'oli d'oliva verge extra
  • 1 pessic de pebre mòlt

Elaboració

  1. Serviu les fulles rentades en un bol i barregeu-les.
  2. Poseu el coco tallat a trossos grans en un processador de cuina i processeu fins a obtenir una textura cremosa però granulada que us recordi el cuscús. Reserveu.
  3. Amb un buidador de verdures, feu boletes de la polpa de la mitja papaia. També podeu pelar-la, descartar les llavors i tallar-la a daus petits. Afegiu-hi el suc de llimona i reserveu.
  4. En un bol petit, poseu la maionesa alcalinitzant i l'alga espirulina i mescleu enèrgicament amb l'ajut d'una cullereta. Reserveu.
  5. Serviu ara el cuscús de coco a sobre les fulles i decoreu amb la papaia, les llavors, la maionesa d'espirulina, la fruita seca i el pebre negre mòlt.
  6. Acabeu amanint amb un bon rajolí d'oli d'oliva.

Consol Rodríguez
Formadora d'alimentació viva i cuina crudivegana i autora del llibre Raw Food Anti-aging

http://www.kijimunas-kitchen.com/es/ @kijiskitchen

Elaboració

  1. Serviu les fulles rentades en un bol i barregeu-les.
  2. Poseu el coco tallat a trossos grans en un processador de cuina i processeu fins a obtenir una textura cremosa però granulada que us recordi el cuscús. Reserveu.
  3. Amb un buidador de verdures, feu boletes de la polpa de la mitja papaia. També podeu pelar-la, descartar les llavors i tallar-la a daus petits. Afegiu-hi el suc de llimona i reserveu.
  4. En un bol petit, poseu la maionesa alcalinitzant i l’alga espirulina i mescleu enèrgicament amb l’ajut d’una cullereta. Reserveu.
  5. Serviu ara el cuscús de coco a sobre les fulles i decoreu amb la papaia, les llavors, la maionesa d’espirulina, la fruita seca i el pebre negre mòlt.
  6. Acabeu amanint amb un bon rajolí d’oli d’oliva.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat