Amanida de patata i moniato i pesto amb farigola

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Deliciosa recepta tèbia per incorporar al teu dia a dia aliments prebiótics rics en midó resistent per alimentar la teva microbiota i t'ajudar-te a mantenir una bona salut intestinal.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Per a l’amanida de patata

1 kg de patates
4 moniatos

Elaboració

Bulliu per separat les patates i els moniatos amb pell fins que estiguin tous i guardeu-los a la nevera durant 24 h.
Escaldeu els pèsols i reserveu-los.
Bulliu els ous de guatlla durant 4 m…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat