Amanida de patata i moniato i pesto amb farigola

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Deliciosa recepta tèbia per incorporar al teu dia a dia aliments prebiótics rics en midó resistent per alimentar la teva microbiota i t'ajudar-te a mantenir una bona salut intestinal.

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Ingredients

Per a l’amanida de patata

  • 1 kg de patates
  • 4 moniatos
  • 1 tassa de pèsols (congelats)
  • 8 o 10 ous de guatlla

Per a la salsa pesto

  • Fulles d’alfàbrega fresca (1 safata)
  • Fulles de farigola fresca (al gust)
  • 2 c.s. de pinyons
  • 1 c.s. de parmesà molt
  • 1 tassa d’oli d’oliva
  • Sal marina

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida de patata i moniato i pesto amb farigola

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    3 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts

Deliciosa recepta tèbia per incorporar al teu dia a dia aliments prebiótics rics en midó resistent per alimentar la teva microbiota i t'ajudar-te a mantenir una bona salut intestinal.


Ingredients

Per a l'amanida de patata

  • 1 kg de patates
  • 4 moniatos
  • 1 tassa de pèsols (congelats)
  • 8 o 10 ous de guatlla

Per a la salsa pesto

  • Fulles d’alfàbrega fresca (1 safata)
  • Fulles de farigola fresca (al gust)
  • 2 c.s. de pinyons
  • 1 c.s. de parmesà molt
  • 1 tassa d’oli d’oliva
  • Sal marina

Elaboració

  1. Bulliu per separat les patates i els moniatos amb pell fins que estiguin tous i guardeu-los a la nevera durant 24 h.
  2. Escaldeu els pèsols i reserveu-los.
  3. Bulliu els ous de guatlla durant 4 minuts i refredeu-los de seguida; reserveu.
  4. Per fer el pesto, només cal que tritureu tots els ingredients.
  5. Talleu a daus petits les patates i els moniatos i barregeu amb els pèsols, els ous pelats i pesto al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Bulliu per separat les patates i els moniatos amb pell fins que estiguin tous i guardeu-los a la nevera durant 24 h.
  2. Escaldeu els pèsols i reserveu-los.
  3. Bulliu els ous de guatlla durant 4 minuts i refredeu-los de seguida; reserveu.
  4. Per fer el pesto, només cal que tritureu tots els ingredients.
  5. Talleu a daus petits les patates i els moniatos i barregeu amb els pèsols, els ous pelats i pesto al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat