Amanida de quinoa amb salsa verda

Plat principal  |  Maria Llamas

Una de les coses més importants d’una bona amanida és la textura; que sigui cruixent però que també tingui un toc cremós! Aquesta amanida ho compleix i està deliciosa; és una espècie de tabule amb quinoa, amb moltes herbes fresques.

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    35 minuts

Ingredients

Per a la quinoa

200 g de quinoa rentada
½ c.p. de c

Elaboració

Renteu la quinoa amb aigua freda, escorreu-la i torreu-la en una olla a foc mitjà uns 2 minuts.
Afegiu-hi la cúrcuma, l’aigua i la sal i deixeu que bulli. Quan comenci a bullir, abaixeu el …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat