Amanida refrescant amb salsa de menta i coco

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Aquesta recepta tan senzilla d'elaborar permet variacions segons la temporada, així que podem fer servir la imaginació i modificar algun ingredient ajustant-nos a l'estació de l'any i aquí, el cogombre, n'és el protagonista!

  • Racions:
    1
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts + 1h de repòs

Ingredients

Un grapat de ruca
Un grapat de canonges
2 cogombre

Elaboració

Talleu els cogombres, els tomàquets i la ceba a daus petits.
Poseu-ho en un recipient de vidre amb les fulles de menta, trossejades prèviament, i afegiu-hi la sal de sèsam, el pebre, els flo…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat