Amanida de remolatxa, fonoll i alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

La remolatxa és la base d’hidrat de carboni d'aquest plat, que pot anar acompanyada de verdures crues per tal de fer una amanida refrescant, saciant, saludable, energètica i nutritiva ideal pels dies calorosos d'estiu.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

225 g de remolatxa cuita (si la tenim crua la podem bull

Elaboració

Feu un llit d’espinacs baby en un plat.
Talleu la remolatxa a trossos petits i repartiu-la per sobre dels espinacs.
Talleu el fonoll ben petit i afegiu-lo al plat.
Peleu i talleu el cog…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat