Amanida de remolatxa, fonoll i alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

La remolatxa és la base d’hidrat de carboni d'aquest plat, que pot anar acompanyada de verdures crues per tal de fer una amanida refrescant, saciant, saludable, energètica i nutritiva ideal pels dies calorosos d'estiu.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

  • 225 g de remolatxa cuita (si la tenim crua la podem bullir sense pell i tallada uns 5 minuts)
  • 140 g de fonoll
  • 1/2 cogombre
  • 1 alvocat
  • 2 grapats d’espinacs baby
  • Suc de mitja llimona
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred
  • 2 C de llevat nutricional

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Paleo
  • Vegana
  • Vegetariana
Núria Roura

Núria Roura
Coach nutricional

nuriaroura.com @nuriarourasen
 

Amanida de remolatxa, fonoll i alvocat

Plat principal  |  Núria Roura

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

La remolatxa és la base d’hidrat de carboni d'aquest plat, que pot anar acompanyada de verdures crues per tal de fer una amanida refrescant, saciant, saludable, energètica i nutritiva ideal pels dies calorosos d'estiu.


Ingredients

  • 225 g de remolatxa cuita (si la tenim crua la podem bullir sense pell i tallada uns 5 minuts)
  • 140 g de fonoll
  • 1/2 cogombre
  • 1 alvocat
  • 2 grapats d’espinacs baby
  • Suc de mitja llimona
  • Sal marina sense refinar
  • Oli d’oliva extra verge de primera premsada en fred
  • 2 C de llevat nutricional

Elaboració

  1. Feu un llit d’espinacs baby en un plat.
  2. Talleu la remolatxa a trossos petits i repartiu-la per sobre dels espinacs.
  3. Talleu el fonoll ben petit i afegiu-lo al plat.
  4. Peleu i talleu el cogombre i repartiu-lo.
  5. Barregeu-ho una mica.
  6. En un bol petit, afegiu-hi l’alvocat tallat a trossos, el suc d’una llimona, una mica d’oli i sal. Barregeu-ho tot.
  7. Afegiu la mescla d’alvocat a sobre del plat de verdures i barregeu una mica.
  8. I ja ho tenim a punt per menjar. Com sempre, el plat permet variacions, com per exemple afegir-hi alguna llavor o fruit sec, germinats, xucrut, etc.

Núria Roura
Coach nutricional

www.nuriaroura.com @nuriarourasen

Elaboració

  1. Feu un llit d’espinacs baby en un plat.
  2. Talleu la remolatxa a trossos petits i repartiu-la per sobre dels espinacs.
  3. Talleu el fonoll ben petit i afegiu-lo al plat.
  4. Peleu i talleu el cogombre i repartiu-lo.
  5. Barregeu-ho una mica.
  6. En un bol petit, afegiu-hi l’alvocat tallat a trossos, el suc d’una llimona, una mica d’oli i sal. Barregeu-ho tot.
  7. Afegiu la mescla d’alvocat a sobre del plat de verdures i barregeu una mica.
  8. I ja ho tenim a punt per menjar. Com sempre, el plat permet variacions, com per exemple afegir-hi alguna llavor o fruit sec, germinats, xucrut, etc.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat