Amanida tèbia de llenties beluga amb una vinagreta de coriandre

Plat principal, Condiments i salses  |  Anajalina Chugani

Aquesta amanida amb remolatxa rostida, llenties beluga, germinats i vinagreta de coriandre té els 6 sabors de l'ayurveda. És perfecta per a fer una bona transició de l'estiu cap a la tardor.

  • Racions:
    2 - 4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    45 minuts + 12 h per al remull

Ingredients

2 remolatxes vermelles grosses, rostides, pelades i tall

Elaboració

Remulleu les llenties durant la nit en un bol. Escorreu-ne l’aigua i esbandiu-les bé abans de cuinar-les.
Primer, en una olla gran, poseu l’aigua a bullir, passeu-la a una olla mitjana i c…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat