Amanida tèbia de quinoa i bròquil

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Gaudeix d'aquesta amanida de textura cruixent i sabor intens plena d'energia vital! Integra ingredients amb un potencial curatiu que estimulen el sistema immune.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

  • 300 g de quinoa
  • 1 bròquil petit
  • 1/2 coliflor morada
  • 1 taronja
  • 1 pera
  • 1 poma
  • 1 caqui
  • OVOE
  • Sal marina
  • Vinagre de poma

Per a la salsa de tahina

  • 4 c.s. de tahina
  • 1 llima (ratlladura i suc)
  • 1 c.p. de gingebre en pols
  • 2 c.s. d’AOVE
  • Una mica de sal marina
  • Aigua calenta per obtenir la textura desitjada

Dieta

  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Cristina Arroyo

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

poderosamenta.com/ @poderosamenta
 

Amanida tèbia de quinoa i bròquil

Plat principal  |  Cristina Arroyo

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Gaudeix d'aquesta amanida de textura cruixent i sabor intens plena d'energia vital! Integra ingredients amb un potencial curatiu que estimulen el sistema immune.


Ingredients

  • 300 g de quinoa
  • 1 bròquil petit
  • 1/2 coliflor morada
  • 1 taronja
  • 1 pera
  • 1 poma
  • 1 caqui
  • OVOE
  • Sal marina
  • Vinagre de poma

Per a la salsa de tahina

  • 4 c.s. de tahina
  • 1 llima (ratlladura i suc)
  • 1 c.p. de gingebre en pols
  • 2 c.s. d’AOVE
  • Una mica de sal marina
  • Aigua calenta per obtenir la textura desitjada

Elaboració

  1. Poseu la quinoa en un colador i renteu-la bé a sota un raig d’aigua. Poseu-la en una cassola i afegiu-hi dues vegades el seu volum d’aigua. Coeu-la a foc mitjà durant uns 15 minuts. Apagueu el foc i reserveu-la tèbia.
  2. Mentrestant, retireu els troncs (guardeu-los per a una crema de verdures) del bròquil i la coliflor per triturar les flors a la mida del cuscús amb una picadora o processador. Salteu el “cuscús” de crucíferes lleugerament en una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal marina. Barregeu-lo amb la quinoa.
  3. Talleu les fruites a grills o daus (al gust). No cal pelar la pera i la poma si són ecològiques.
  4. Per fer la salsa, barregeu bé tots els ingredients fins a obtenir una textura una mica més lleugera que una maionesa.
  5. Afegiu les fruites tallades a la barreja de la quinoa i les cols. Amaniu-ho tot amb una mica d’AOVE, sal marina i vinagre de poma i acompanyeu-ho amb la salsa de tahina al gust.

Cristina Arroyo
Dietista i naturòpata

https://poderosamenta.com/ @poderosamenta

Elaboració

  1. Poseu la quinoa en un colador i renteu-la bé a sota un raig d’aigua. Poseu-la en una cassola i afegiu-hi dues vegades el seu volum d’aigua. Coeu-la a foc mitjà durant uns 15 minuts. Apagueu el foc i reserveu-la tèbia.
  2. Mentrestant, retireu els troncs (guardeu-los per a una crema de verdures) del bròquil i la coliflor per triturar les flors a la mida del cuscús amb una picadora o processador. Salteu el “cuscús” de crucíferes lleugerament en una paella antiadherent amb una mica d’oli d’oliva i una mica de sal marina. Barregeu-lo amb la quinoa.
  3. Talleu les fruites a grills o daus (al gust). No cal pelar la pera i la poma si són ecològiques.
  4. Per fer la salsa, barregeu bé tots els ingredients fins a obtenir una textura una mica més lleugera que una maionesa.
  5. Afegiu les fruites tallades a la barreja de la quinoa i les cols. Amaniu-ho tot amb una mica d’AOVE, sal marina i vinagre de poma i acompanyeu-ho amb la salsa de tahina al gust.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat