Amanida tèbia de quinoa i bròquil

Plat principal  |  Cristina Arroyo

Gaudeix d'aquesta amanida de textura cruixent i sabor intens plena d'energia vital! Integra ingredients amb un potencial curatiu que estimulen el sistema immune.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

300 g de quinoa
1 bròquil petit
1/2 coliflor mora

Elaboració

Poseu la quinoa en un colador i renteu-la bé a sota un raig d’aigua. Poseu-la en una cassola i afegiu-hi dues vegades el seu volum d’aigua. Coeu-la a foc mitjà durant uns 15 minuts. Apagueu …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat