Amanida tèbia de tardor

Plat principal  |  Inma Bas

L'alimentació saludable ofereix un ampli ventall d'ingredients per tenir cada dia una taula d'allò més variada i avui us proposem que reinventeu l'amanida i que prepareu un sopar temperat i saludable que us vindrà molt de gust!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

  • 2 panotxes de blat de moro de cultiu ecològic
  • 80 g de formatge de cabra
  • 1 alvocat
  • 1 grapat de nous i festucs
  • 1 grapat de raïm
  • 3 grapadets de ruca

 

Dieta

  • Omnívora
  • Vegetariana
Inma Bas

Inma Bas
Arquitecta i Creadora de Contingut

@inmabas
 

Amanida tèbia de tardor

Plat principal  |  Inma Bas

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

L'alimentació saludable ofereix un ampli ventall d'ingredients per tenir cada dia una taula d'allò més variada i avui us proposem que reinventeu l'amanida i que prepareu un sopar temperat i saludable que us vindrà molt de gust!


Ingredients

  • 2 panotxes de blat de moro de cultiu ecològic
  • 80 g de formatge de cabra
  • 1 alvocat
  • 1 grapat de nous i festucs
  • 1 grapat de raïm
  • 3 grapadets de ruca
 

Elaboració

  1. Coeu les panotxes en aigua bullent durant aproximadament 10 minuts. Trossegeu-les i especieu-les al gust amb sal, pebre, pebre vermell, orenga, herbes provençals, comí... Imaginació al poder!
  2. Després, salteu-les amb 5 g de mantega ecològica o ghee.
  3. Serviu-les decorant una safata amb una base de ruca i la resta d’ingredients.
  4. Com a idea per amanir, proposem una mescla d’oli d’oliva verge extra amb un gra d’all picat i una miqueta de julivert.

Inma Bas
Arquitecta i Creadora de Contingut

@inmabas

Elaboració

  1. Coeu les panotxes en aigua bullent durant aproximadament 10 minuts. Trossegeu-les i especieu-les al gust amb sal, pebre, pebre vermell, orenga, herbes provençals, comí… Imaginació al poder!
  2. Després, salteu-les amb 5 g de mantega ecològica o ghee.
  3. Serviu-les decorant una safata amb una base de ruca i la resta d’ingredients.
  4. Com a idea per amanir, proposem una mescla d’oli d’oliva verge extra amb un gra d’all picat i una miqueta de julivert.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat