Amanida tèbia de tardor

Plat principal  |  Inma Bas

L'alimentació saludable ofereix un ampli ventall d'ingredients per tenir cada dia una taula d'allò més variada i avui us proposem que reinventeu l'amanida i que prepareu un sopar temperat i saludable que us vindrà molt de gust!

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    20 minuts

Ingredients

2 panotxes de blat de moro de cultiu ecològic
80 g d

Elaboració

Coeu les panotxes en aigua bullent durant aproximadament 10 minuts. Trossegeu-les i especieu-les al gust amb sal, pebre, pebre vermell, orenga, herbes provençals, comí… Imaginació al poder!

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat