Amanida vegana de patata

Plat principal, Condiments i salses  |  Núria Roura

Cuideu la vostra microbiota intestinal gràcies al midó resistent de la patata bullida amb pell i refrigerada a la nevera.

  • Racions:
    2 - 3
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    35 minuts + 12h refrigeració

Ingredients

7 patates petites-mitjanes
½ tassa d’api tallat be

Elaboració

El dia anterior cal bullir la patata: posar les patates senceres i sense pelar en una olla, cobrir-les amb aigua i sal marina. Opcional: fer servir 1/3 d’aigua de mar i no posar sal marina. Quan…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat