Amanida verda amb flors i “dip” de mango i maduixots

Plat principal  |  Consol Rodríguez

L'amanida és el plat de crus més important de cada àpat; ens assegura una aportació important de clorofil·la, vitamines, minerals, omegues i proteïnes. No us perdeu aquesta recepta amb flors de temporada que podeu trobar a l'ETS paper nº 1.

  • Racions:
    4
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    15 minuts

Ingredients

Per a l’amanida

Fulla tendra al gust (per a la foto s

Elaboració

Talleu els raves a rodanxes ben fines amb un ganivet o amb l’ajut d’una mandolina i reserveu.
Trossegeu els maduixots per a l’amanida a quadrats petits i reserveu.
Combineu els maduixots i e…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat