Amaniment de festucs

Condiments i salses  |  Cristina Padrós

Nutricionalment, els festucs són aproximadament 50% greix, un 20% proteïna i una mica menys del 30% de carbohidrat, inclosa la fibra. Reforcen la salut cardiovascular, ajuden a combatre l’estrès, l’ansietat, ajuden en la perdua de pes i afavoreixen l'eliminació de líquids. Aquí us deixem un amaniment ràpid i sensill per acompanyar múltiples elaboracions.

  • Racions:
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    10 minuts

Ingredients

Festucs

Oli d’oliva verge extra

Suc de llimona

Sa

Elaboració

Torreu en una paella els festucs uns minuts.
Passeu-los a la batedora juntament amb la resta d’ingredients i tritureu-ho. Ja està a punt per amanir.

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat