Amaniment de llimona, oli i all

Condiments i salses  |  Cristina Padrós

Els amaniments ens poden salvar pràcticament qualsevol plat. Un bon amaniment pot convertir una preparació simple en un àpat deliciós.

  • Racions:
    -
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    5 minuts
© Gaelle Marcel

Ingredients

⅔ de tassa d’oli d’oliva verge extra
⅓ de tas

Elaboració

Piqueu a daus molt petits l’all i poseu-lo en un bol.
Incorporeu-hi l’oli d’oliva verge extra, el suc de llimona i el polsim de sal.
Bateu-ho tot junt i llestos!

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 900 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat