Arròs basmati saltat amb bròquil i tofu fumat

Plat principal, Condiments i salses  |  Isa Gil

Recepta ràpida i senzilla, perfecta per a un sopar saludable i ple de sabors, que incorpora una bona proteïna vegetal repleta de propietats beneficioses per a la salut i que agradarà als petits i grans de la casa.  

  • Racions:
    2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 - 35 minuts

Ingredients

1 tassa d’arròs basmati integral1 i 3/4 tasses d’ai

Elaboració

Renteu bé l’arròs, coleu-lo i poseu en una olla amb les tasses d’aigua i una mica de sal. Porteu a ebullició i coeu-lo mig tapat a foc baix fins que l’aigua es consumeixi. Apagueu el foc …

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat