“Arròs” de coliflor amb verdures

Plat principal  |  Iosune Robles i Alberto Aragón

Aquest és un plat únic ideal per a aquests dies que preferim prendre alguna cosa lleugera, encara que es pot acompanyar amb llegums o hidrats perquè sigui un plat més complet i saciant.

  • Racions:
    1 - 2
  • Dificultat:
    Baixa
  • Temps:
    30 minuts

Ingredients

450 g de coliflor crua (1/2 peça)
1 pastanaga
1/2

Elaboració

Renteu la coliflor, retireu les fulles i trossegeu-la. Poseu en un processador d’aliments i bateu durant uns segons fins a obtenir una consistència similar a la de l’arròs. Podeu fer servir un r…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 700 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat