Arròs cremós amb carxofes

Pans, pizzes i similars  |  Gina Estapé

Carxofes al forn, carxofes a la brasa, carxofes fregides, carxofes arrebossades... Les carxofes són molt versàtils i aquí us les deixem amb un bon arrosset.

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

300 g d’arròs rodó semiintegral

3 carxofes

1 ceba

250 ml de brou de verdures

200 ml de Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural.

1 pot de crema vegetal per cuinar

Oli d’oliva verge extra

Pebre negre

Sal marina

Llevat nutricional

Dieta

  • Depurativa
  • Omnívora
  • Vegana
  • Vegetariana
Gina Estapé

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

ginaestape.com @myhealthybites
 

Arròs cremós amb carxofes

Pans, pizzes i similars  |  Gina Estapé

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Carxofes al forn, carxofes a la brasa, carxofes fregides, carxofes arrebossades... Les carxofes són molt versàtils i aquí us les deixem amb un bon arrosset.


Ingredients

300 g d’arròs rodó semiintegral 3 carxofes 1 ceba 250 ml de brou de verdures 200 ml de Caldo de Carxofa Ecològica Aneto 100% Natural. 1 pot de crema vegetal per cuinar Oli d’oliva verge extra Pebre negre Sal marina Llevat nutricional

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus petits. Salteu-la en una olla amb oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  2. Netegeu les carxofes i lamineu-ne els cors. Afegiu-los a l’olla i salteu 5-7 minuts més.
  3. Afegiu 200 ml de brou de verdures i deixeu cuinar durant 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que l’arròs hagi begut tot el caldo.
  4. Afegiu 200 ml més de carxofes i deixeu cuinar 10 minuts més.
  5. Afegiu els 50 ml de brou de verdures restants i el pot de crema vegetal per cuinar i deixeu coure 10 minuts més, remenant de tant en tant.
  6. Un cop l’arròs sigui cuit i pastós, afegiu 3 cullerades de llevat nutricional i pebre negre al gust. Remeneu-ho bé i serviu.

Gina Estapé
Dietista-nutricionista i creadora de l'Instagram i el blog My Healthy Bites.

www.ginaestape.com @myhealthybites

Elaboració

  1. Peleu i talleu la ceba a daus petits. Salteu-la en una olla amb oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
  2. Netegeu les carxofes i lamineu-ne els cors. Afegiu-los a l’olla i salteu 5-7 minuts més.
  3. Afegiu 200 ml de brou de verdures i deixeu cuinar durant 10 minuts, remenant de tant en tant, fins que l’arròs hagi begut tot el caldo.
  4. Afegiu 200 ml més de carxofes i deixeu cuinar 10 minuts més.
  5. Afegiu els 50 ml de brou de verdures restants i el pot de crema vegetal per cuinar i deixeu coure 10 minuts més, remenant de tant en tant.
  6. Un cop l’arròs sigui cuit i pastós, afegiu 3 cullerades de llevat nutricional i pebre negre al gust. Remeneu-ho bé i serviu.

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat