Arròs cremós amb carxofes

Pans, pizzes i similars  |  Gina Estapé

Carxofes al forn, carxofes a la brasa, carxofes fregides, carxofes arrebossades... Les carxofes són molt versàtils i aquí us les deixem amb un bon arrosset.

  • Racions:
    2-3
  • Dificultat:
    Mitjana
  • Temps:
    50 minuts

Ingredients

300 g d’arròs rodó semiintegral

3 carxofes

1 ceba

Elaboració

Peleu i talleu la ceba a daus petits. Salteu-la en una olla amb oli i una culleradeta de sal durant 10 minuts.
Netegeu les carxofes i lamineu-ne els cors. Afegiu-los a l’olla i salteu 5-7 min…

Vaja! Per veure aquesta recepta has de ser de la Comunitat Etselquemenges

Descobreix una nova manera d'alimentar-te i de protegir la teva salut amb més de 800 receptes exclusives.

Uneix-te a la comunitat

Actualitzant favorits...

s'ha afegit als teus favorits

s'ha eliminat dels teus favorits

No s'ha pogut marcar com a favorit. Intenta-ho de nou si us plau.

Aquesta funcionalitat és exclusiva pels socis de la Comunitat